BRÖLLOP

GLÖM INTE MUSIKEN – DEN ÄR VIKTIG!

För de flesta är bröllopsdagen en av de viktigaste dagarna i livet. Allt ska vara perfekt: kyrkan, kläderna, maten, frisyren. Då gäller det att inte glömma att musiken kan vara en avgörande detalj för en perfekt bröllopsfest. Ett samtal till oss är ett steg i rätt riktning.

Disco Co hjälper er med bokning & logistik av alla varianter av underhållning. Hos oss får ni hjälp med alla tekniska aspekter – ljudsystem, miljöbelysning, discoljus. Vår ambition är att alltid överträffa era förväntningar och skapa en minnesvärd fest.

Våra discjockeys har alltid lång erfarenhet av olika sorters publik. För att förbereda eran discjockey på bästa sätt vill vi gärna veta vilken musik ni föredrar. Förbered gärna en låtlista som ni kan lämna direkt till er discjockey.

Hos oss hittar ni massor av live underhållning till bröllopet. Kika på våra Artister.

Maila direkt till info@disco.se så hjälper vi er.

Några exempel på vad vi kan erbjuda:

– Dj till bröllop

– Band till bröllop

– Dj + live (saxofon, congas, fiol, percussion mm) till bröllop

– Stråkkvartett till minglet

– Solosång i kyrkan

Genom ett enormt nätverk sedan 1975, kan Disco Co hjälpa till med att förmedla kvalitet för det mesta gällande bröllop. Vi har många samarbetspartners som strävar efter samma kvalitet som vi själva gör. Fotografer, catering, fest-tält, limousin mm. Kontakta gärna oss, så kan vi förmedla vidare eller erbjuda helhetspaket. Vi kan även erbjuda extrateknik som tex projektor, bilddukar, trådlösa mikrofoner, ljuseffekter, ljudproduktioner mm.
ÖVRIGT INOM BRÖLLOP

Deejays

DJ+ violin

DJ+ saxofon

DJ+ percussions

Band och musiker

Bröllopsmagi

Miljöbelysning & dekoration

Övrigt

SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

    KONTAKT

    Besöksadress Grustagsgatan 1C Helsingborg

    Fakturaadress Anemongatan 16 Helsingborg

    Telefonnummer 042 – 21 93 63

    Epost info@disco.se